Pravo & Peremoga Юридична фiрма

Україна, 04210, м. Київ,
просп. Героїв Сталінграду,
буд.10-А, корп.7 оф.1
+38 (044) 393 39 43

Новини

Кожен четвертий киянин зацікавлений у послузі «сімейний юрист»

Майже чверть (23%) представників середнього класу Києва готова звертатися до послуги «сімейний юрист» на абонентській основі. Такі результати анкетування, що провела юридична фірма «Pravo & Peremoga» серед столичних працівників офісів і бізнес-центрів.

Згідно інших даних, отриманих під час вивчення думок працюючих киян, 68% готові звертатися до сімейного юриста за потребою і 9% воліють вирішувати проблеми самостійно, або вдаватися до юридичної консультації у виняткових випадках.

Основна причина, яка поки зупиняє респондентів укладати довгострокові контракти на обслуговування з юридичними компаніями – думка про високу вартість даної послуги. Іншою причиною повільного розвитку «сімейної юриспруденції» стало елементарне незнання і нерозуміння сервісу. І третє місце в рейтингу посіло небажання опитаних платити наперед, «щоб не наврочити» - суто ментальна особливість українців.

Як правило, сімейний юрист займається усіма документальними справами сім'ї – від експертної консультації щодо оформлення майна та сімейних спорів до можливих правових наслідків тих чи інших дій, включаючи запити і суперечки з адміністративними установами, ЖЕКами і навіть ДАІ.

За словами Людмили Каменчук, головного юриста і директора юридичної фірми «Pravo & Peremoga» (в портфоліо - 12 клієнтів, які користуються послугою «сімейний юрист»), навіть такий результат говорить про великий потенціал сервісу «сімейний юрист» в Україні. «Українці скоро будуть готові користуватися послугами сімейного юриста, як це прийнято на Заході, хоч поки і не активно цим цікавляться в силу своєї необізнаності. На жаль, більша частина українців вважає, що сімейний юрист – привілей багатих. Але це не завжди так. Крім того, ліквідація проблеми стане вам дорожче, ніж регулярні консультації зі своїм юристом з метою її попередження », - коментує пані Каменчук.

Відзначимо, анкетування проводилося в офісах і бізнес-центрах Києва, в ньому взяло участь 113 осіб, у віці від 25 років до 50 років. Період вивчення думок – листопад 2012 року.



Повернутись

Відгуки

Людмила Каменчук, директор компанії “Pravo&Peremoga”, представляла мої особисті інтереси у суді. Хочу відзначити не тільки її високу кваліфікацію як адвоката, але й людяне ставлення до своїх клієнтів. До таких юристів звертаєшся не за консультацією, а за дружньою порадою. Бажаю процвітання вашій фірмі і цікавих успішних справ.

А.І.Бугай

  • Ми у соц. мережах
Pravo & Peremoga © 2012